HTML

SPOT blog

Ez itt a BME-VIK fotókörének blogja.

Friss topikok

  • GaracziTamas: Jók a képek! :) Attól függetlenül hogy senkit nem kellett eltemetni, nekem gyanús hogy páran nyom... (2011.01.06. 00:32) Monor is "spotted"

Linkblog

Monor is "spotted"

2010.11.17. 18:05 H.Noya

November 5-6-7-én a SPOT Monorra kirándult, elsősorban a szórakozás, és csak másodsorban a fotózás céljából, de azért született pár jó kép, itt láthattok belőle egy kis ízelítőt. Az első este FÉNYpontja a SPOTIVITY vagyis a fotózással kapcsolatos feladványokból álló activity volt, másnap pedig "felmásztunk" Monor kilátójába, majd egy igazán jó borospincében töltöttük az estét.

Végeredményben mindenki jól érezte magát és senkit sem kellett eltemetni, nem jöttek az UFO-k, és a tavat sem sóztuk be, a bort meg letöröltük a falról.

1 komment

Címkék: kirándulás borospince fényfestés

A bejegyzés trackback címe:

https://spotfotokor.blog.hu/api/trackback/id/tr802455484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GaracziTamas 2011.01.06. 00:32:48

Jók a képek! :)

Attól függetlenül hogy senkit nem kellett eltemetni, nekem gyanús hogy páran nyomtalanul eltűntek vasárnap reggelre... fel kéne hívni az oroszokat, esetleg tudnak-e róluk valamit.
süti beállítások módosítása